Askeri Üniforma

Hem yönetmeliklere uygun şekilde hem de en kaliteli malzemeler kullanılarak kullanım koşullarına uygun biçimde üretilen askeri üniformalar ve diğer askeri kıyafetler, ürün yelpazemizde öne çıkan ürünlerimizdir. Bu kıyafetler arasında üniformalar, tören elbiseleri (takım elbiseler), t-shirt, spor giysileri gibi ürünler bulunmaktadır. Palaska, çadır, tabanca kabzası gibi aksesuarlar ve kıyafetlerin tamamlanmasını sağlayan botlar ve ayakkabılar da ürünlerimiz arasında yer alan seçeneklerdir.

Asker Takım Elbiseleri

Tören kıyafetleri ve takım elbiseler, askerlerin şık görünmelerini sağlayan, sosyal ortamlarda ve törenlerde kendilerini göstermelerine yardım eden kıyafetlerdir. Diğer ürünlerimiz gibi en kaliteli malzemelerle ve yönetmeliklere uygun olarak ürettiğimiz askeri takım elbiseleri ve tören kıyafetlerini ürün sayfalarımızda inceleyebilirsiniz.

SUIT
BOOTS - SHOES
Bot ve Asker Ayakkabısı

Yönetmeliklere ve kullanım koşullarına uygun biçimde üretilen kıyafetleri tamamlayan botlar ve ayakkabılar da aynı şekilde yönetmeliklere uygun biçimde ve en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmişlerdir. Üretim özellikleri ve imalatlarında kullanılan malzemeler hakkındaki bilgileri ürün sayfalarında ve blog menüsü altında yer alan makalelerde bulabilirsiniz.

ACCESSORY

Aksesuarlar

Askerlerin, polislerin ve diğer kurumların ihtiyaç duydukları kelepçe, tabanca kılıfı, reflektör yelekler, çadırlar gibi aksesuarlar da ürettiğimiz ürünler arasında bulunmaktadır.

Spor Giyim

Spor giyim kıyafetlerine ihtiyaç duyan askeri kurumlar ve diğer kurumlar da bizimle irtibata geçebilirler. Bu kategoride bulunan ürünlerimiz, spor yapan kişilerin performanslarını en üst düzeye çıkartmak ve rahat etmelerini sağlamak üzere tasarlanmıştır.

SPORTS WEAR

Polis Elbisesinde Dünya'da Öncü!

Raff Military Textile

Askeri tekstil üretiminde dünyanın lider firmaları arasında bulunan şirketimiz, diğer firmalardan farklı olarak en uygun şartlar sağlayan (asker, polis ve diğer kurumsal çalışanlar için) kıyafetler üretmektedir. Yönetmeliklere uygun olarak, dayanıklılıkları en üst seviyede olacak şekilde ürettiğimiz ürünlerimiz, görevlerini yapan kurumların çalışanlarına maksimum güvenlik ve rahatlık sağlayacaktır.

Asker Kıyafeti Üreticisi Raff Military Textile

Raff Military Textile firmamız 50 yıldan uzun zamandır asker kıyafeti konusunda elde etmiş olduğu tecrübesi ile birlikte tüm ürünlerinde benzersiz farklılıklar ile birlikte satış işlemlerini gerçekleştirmektedir. Bunun yanı sıra asker, polis ve diğer tekstil ürünlerinde kendini kanıtlamış olarak farklı malzemelerin üretimi ve satışı konusunda uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.

Raff Military Textile'ın asker, polis ve diğer tekstil ürünleri sadece Türkiye'de değil, dünyanın birçok ülkesinde farklı kurum ve kuruluşlar tarafından tercih edilmektedir. Temelleri yarım asırdan önce atılmış olan firmamız asker kıyafeti, polis kıyafeti ve diğer tekstil ürünlerinin imalatı ve satışında uzmanlaşmış, sektörün önde gelen tekstil üreticilerinden biridir.

Birçok kurum ve kuruluş tarafından tercih edilen Raff Military Textile, aynı zamanda kıyafet, aksesuar ve üniforma konusunda çok hassas davranmaktadır. Tüm ürünlerimiz kaliteli materyaller kullanılarak üretilir. Ayrıca, ortaya çıkan ürünlerin imalatında sağlığa zarar vermeyen ve uzun yıllar kullanıma uygun materyaller tercih edilir.

Kullanılan tüm materyaller gerekli olan sağlık koşullarına uygun olacak şekilde tercih edilmekte ve farklı testlerden geçmektedir. Bu nedenle, güvenle tercih edilecek olan ürünlerimiz tüm dünya üzerinde müşteri memnuniyet sistemi sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. Alınan sertifikalar ile tüm ürünlerin uzun yıllar boyunca istenilen üretim işlemlerini sağlamaya devam etmekteyiz.

Raff Military Textile firması olarak ürettiğimiz tüm ürünlerimiz başta Balkan, Ortadoğu, Afrika ülkeleri ve Türki cumhuriyetler olmak üzere tüm dünyaya ihraç edilmektedir. Kısacası, firmamız müşteri memnuniyetini sağladığı bu 3 kıtada ve dünyada asker kıyafeti ve diğer ürünlerin satış işlemlerini gerçekleştirerek, kıymetli müşterileri sayesinde sektöründe lider tekstil firması konumuna erişmiştir.

Temel amacımız müşteri memnuniyetini sağlamak olduğu için %100 müşteri memnuniyeti hedefi doğrultusunda tüm üretimlerimiz hızlı bir şekilde devam etmektedir. Bunun yanı sıra, firmamızın asker kıyafeti konusunda vermiş olduğu kalite garantisi, sahip olduğu sertifikalarla tescil edilmiştir. Raff Military Textile ISO 9001: 2015 kalite yönetim sistemi ile birlikte aynı zamanda ISO 10002: 2014 müşteri memnuniyeti sertifikalarını almaya hak kazanmıştır.

Raff Military Textile firmamız sahip olduğu ürün çeşitliliği ile müşterilerinin tüm isteklerini karşılayabilmek, aynı zamanda farklı istekleri doğrultusunda yeniden üretim yapabilmek için gereken tüm donanımlara sahiptir. Tüm müşteri isteklerine cevap verecek şekilde donatılmış olan üretim süreçlerimiz kısa süre içerisinde üretimlerini gerçekleştirir.

Asker ve polis malzemeleri içerisinde en fazla tercih edilen ürünler arasında asker kıyafeti, askeri üniforma, askeri kazak, askeri bot, asker şapkası, askeri takım elbise, askeri kaban, polis üniforması, polis gömleği, polis pantolonu ile askeri ve polis bayan elbiseleri yer alır. Bunun yanı sıra farklı seçenekler ile her türlü bedene uygun olacak şekilde tasarlanmış olan iş elbiseleri, itfaiyeci kıyafetleri, hemşire elbiseleri, hostes ve pilot kıyafetleri de yine Raff Military Textile firmamız tarafından çeşitli materyaller ve aksesuarlar ile süslenerek siz değerli müşterilerimiz ile buluşturulmaktadır.

Asker kıyafetlerimiz farklı seçenekler ile satın alabileceğiniz konseptlere sahiptir. Asker kıyafetleri içerisinde askeri tören kıyafetleri, resmi kıyafetler, kamuflaj üniformalar ve aynı zamanda aksesuarlar yer alır. Sunulan bu ürünlerin haricinde kalan diğer malzemeler ise yine sitemiz içerisinde farklı başlıklar altında toplanarak siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Sitemiz içerisinde yer alan ürünleri kolayca inceleyebilir ve değerlendirebilirsiniz. Tüm ürünlerimiz insan sağlığına uygun olacak en kaliteli malzemelerden üretilmekte olup farklı testlerden geçirilir.

Askerler ve polisler çeşitli törenlerde, özel günlerde giyebilecekleri bazı tören kıyafetlerine ihtiyaç duyar. Bu tören kıyafetleri şık ve aynı zamanda kullanışlı olmalıdır. Farklı aksesuarları üzerinde taşıyan resmi kıyafetler ve tören kıyafetlerinin kumaşları en kaliteli kumaş çeşitleri olan koton ve pamuk gibi ürünlerden üretilmektedir.

Farklı ülkelerin orduları, güvenlik güçleri ya da özel birimleri için farklı asker kıyafeti tasarımları, kullanılan asker kıyafetlerindeki farklı aksesuarlar da düşünülerek firmamız tarafından yapılmaktadır. Bu tasarımlar, ihtiyaçların belirlenmesi ve kişi sayısı gibi etkenler göz önünde bulundurularak üretim işlemi gerçekleştirilirken, üretim aşamasını müteakip mümkün olan en kısa süre içerisinde teslimat işlemi tamamlanır.

Asker kıyafeti kapsamında kamuflaj üniforma ürünlerini barındıran kamuflaj üniforma başlığı altında satışı gerçekleştirilen tüm asker kıyafetleri özel şartlara uygun ve resmi şartları taşıyacak şekilde üretilmektedir. Raff Military Textile firmamız tüm üretim süreçlerinde tasarlama işlemini sağlığı dikkate alarak yapar. Bu nedenle bütün ürünlerimiz güvenli ve sağlıklı kullanım için uygundur.

Asker kıyafeti kategorisindeki ürünler birçok farklı işletme tarafından üretilir. Her sektörde olduğu gibi tekstil sektöründe de kalite ve verimlilik gibi değerler tecrübeyle yakından alakalıdır. Raff Military Textile firmamız resmi kıyafetler, askeri tören kıyafetleri, askeri üniformalar ve benzeri ürünlerin tasarım ve imalat işlemlerini yarım asrı aşkın süredir yapmakta ve elde etmiş olduğu, senelere dayanan tecrübesi ile farklılaşmaktadır. Askeri tekstil alanında öncü firmalardan biri olan firmamız, üretim sırasında teknik şartnamelere ve belirlenmiş olan uluslararası kalite standartlarına riayet etmektedir.

Başta asker kıyafetleri olmak üzere tüm ürünlerimizin kalitesi, dünya çapında çeşitli ülkelere yapılan ihracatta ortaya çıkan müşteri memnuniyeti ile kanıtlanmıştır. Ayrıca, asker kıyafeti haricinde farklı aksesuarları ve özel kurumsal tekstil ürünlerini imal eden firmamız, ürünlerini piyasa koşullarına göre uygun ve makul fiyatlarla satmaktadır. Asker kıyafetleri, polis kıyafetleri, asker malzemeleri, polis malzemeleri, iş elbiseleri, itfaiyeci kıyafetleri, medikal kıyafetler ve diğer kurum ve kuruluşlar için üretilen tüm ürünler 1. sınıf kalitede imal edilmekte ve müşterilerimize gönül rahatlığı ile sunulmaktadır.

Asker kıyafetleri ve diğer tekstil kıyafetlerinin dışında, bu kıyafetleri tamamlayacak ve gereken görevleri daha kolay bir şekilde yapabilmenize olanak tanıyacak bot ve ayakkabı çeşitleri ürün portföyümüz içinde yer almaktadır. İstediğiniz her ürünün teknik özellikleri ve ayrıntılı bilgileri personelimiz tarafından size detaylı olarak sunulur. Ayrıca, sitemizde tüm ürünler ve özellikleri hakkında genel bilgiler yer almaktadır.

Asker kıyafeti dahilinde askeri tişört ve hücum yeleği ya da çeşitli kurumlarda kullanılmak üzere imal edilen farklı promosyon tekstil ürünleri firmamız tarafından üretilen ürünlerdendir. Bu ürünler en kaliteli malzemeler tercih edilerek üretilmektedir, bu nedenle farklı alanlarda ve farklı iklim koşullarında kullanılabilirler. Farklı hava koşullarında görev yapan askerler, polisler ve diğer kurum çalışanları için üretilen ürünlerimiz, çift katlı kumaşların tercih edilmesi ve dikişlerinin sağlam olması nedeniyle tercih edilmektedir.

Firmamızın tasarlamış olduğu asker kıyafeti modelleri, askeri eldivenler ve asker şapkaları zorlu şartlar altında görev yapan tüm personellerin görevlerini sorunsuz bir şekilde tamamlayabilmelerine olanak tanır. Uzun yıllardır hizmet veren Raff Military Textile firmamız ürettiği asker kıyafetleri ve tekstil ürünlerinin tasarım işlemlerini hem kış hem de yaz koşulları için uygun olacak biçimde tamamlayarak üretime geçer.

Özellikle askerler ve polisler için üretilen ve kış koşullarında kullanılmak üzere tercih edilen botlar, inek derisi kullanılarak üretilir. Soğuk hava koşullarında ayakları sıcak tutacak bir şekilde ve sağlam olarak üretilen bu ürünler ortopedik tabanları, su geçirmez yapıları ve kaymaz taban özellikleri ile birlikte tasarlanarak kişiye uygun olacak şekilde satışa sunulmuştur.

Yarım asırdan uzun bir zamandır asker kıyafeti konusunda uzmanlaşmış olan Raff Military Textile firmamız, tüm ürünlerin üretimi kısmında profesyonelliğini sergiler. Titizlikle imal edilen ve tüm dünya üzerinde her zaman ihtiyaç duyulan bütün bu tekstil ürünlerimiz dünya çapında çeşitli resmi ve özel kurumlar tarafından tercih edilmektedir. Asker kıyafeti alanında kendini kanıtlamış Raff Military Textile firmamız sürekli olarak üretim işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Raff Military Textile firmamız sadece ülkemiz içerisinde değil, dünyanın birçok ülkesinde ürünlerini müşterilerine uygun fiyatlı olarak ulaştırmaktadır. Üretim sırasında işlemler, alanında profesyonel olarak çalışan ve asker kıyafeti üretimi konusunda geniş deneyimlere sahip olan kişiler tarafından gerçekleştirilir. Tüm üretim işlemleri, hatalar minimize edilerek verimlilik esasına göre tamamlanır.

Asker kıyafeti denilince, sektörde en çok akla gelen firmalardan biri olan Raff Military Textile firmamız, ürünlerini kullanım alanları ve şartlarını göz önüne alarak üretir. Bizim için önemli olan ürünlerimizin dayanıklı olması, ama aynı zamanda kişilerin bu ürünleri rahat bir şekilde kullanabilmesidir. Bu nedenle bütün ürünlerimizin çekme değerlerinin uygun seviyede olmasını hedefleriz. Kaşıntı ya da alerjik durumların önüne geçmek için Raff Military Textile firmamız tarafından gerçekleştirilen işlemlerden birisi de tekstil ürünlerimizi pamuklu kumaştan üretmektir.

Asker kıyafeti ile beraber tercih edilen eldivenler, botlar ve diğer aksesuarlar, asker kıyafetini tamamlayan ürünler içerisinde yer alır. Bu ürünlerin diğer asker kıyafetlerine ve kamuflajlara uygun olarak tasarlanmış olması gerekir. İklim şartları dikkate alınarak üretilen bu ürünler her türlü hava koşullarında giyilebilir. Bot çeşitlerimiz standart siyah renk olarak ya da kamuflaj amaçlı çeşitli diğer renklerde de üretilebilir. Kullanılan malzemeler kalitelidir ve giyen kişiye herhangi bir rahatsızlık vermez.

Botlar hafif yapıları sayesinde uzun süre kullanım için elverişlidir. Askerlerin güneş altında uzun süre kaldığı göz önünde bulundurularak botlar ve diğer aksesuarlar farklı testlerden geçirilir. En önemli özellik ise su geçirmez olmalarıdır ve tüm askeri botların ya da ayakkabıların gereken özelliklere uygun üretimi firmamız tarafından büyük bir titizlikle gerçekleştirilir.

50 yılı aşkın bir süredir genişleyen üretim ağımızla birlikte kurumların ihtiyaçları doğrultusunda tüm tekstil ürünlerinin üretimi için tasarımlarını uzman kadromuzla gerçekleştirmekte, çeşitli kataloglar hazırlamaktayız. İstediğiniz asker kıyafeti ve aksesuar çeşitlerini içeren siparişinizi aldıktan sonra üretim işlemlerine hızlı bir şekilde başlamakta, teslimat işlemlerini en kısa sürede tamamlamaktayız. Sitemiz içerisinde tüm asker ve polis kıyafeti modellerimize ulaşabilirsiniz.

Asker kıyafeti çeşitleri içerisinde Hava Harp Okulu, Deniz Harp Okulu, Kara Harp Okulu kıyafetleri, subay üniformaları ve farklı askeri kamuflaj modelleri de yer alır. Bu asker kıyafetlerini firmamızdan temin edebilirsiniz. Raff Military Textile olarak uluslararası alanda asker ve polis kıyafetlerinin üretim ve satış işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. İhtiyaç duyduğunuz tüm ürünlere Raff Military Textile aracılığıyla uygun fiyatlı olarak erişebilirsiniz.

Raff Military Textile firmamıza Fatih Caddesi, Ihlamur Sokak, No:2, Kat:1, Merter / İstanbul adresinden ulaşabilir, firmamızla +90 212 502 12 12 ve +90 535 052 68 22 telefon numaraları ile irtibata geçebilirsiniz. E-posta göndermek isterseniz, e-posta adresimiz üzerinden de bizimle iletişime geçebilir, e-postanızı bilgi@raff.com.tr adresine yollayabilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında almak istediğiniz bilgileri görevli arkadaşlarımız size sunar. Dünyanın neresinde olursanız olun, istediğiniz asker kıyafeti üretiminin yapılması için firmamızla iletişime geçerek müşteri temsilcilerimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.